2019 Running Order

SUNRISE 6.26am
LOW TIDE 9am (0.51m)

SUNSET 5.19pm
HIGH TIDE 3.10pm (1.10m)

APPROX FINISH 4.30pm
PRESENTATION APPROX 5pm

RUNNING ORDER MALJAM 2019

START TIME

HEAT NUMBER DIVISION HEAT TIMING

6.40

HEAT 1 O/50 20 mins

7.00

HEAT 2 O/50 20 mins

7.20

HEAT 3 O/50 20 mins

7.40

HEAT 4 SINGLE FIN 20 mins

8.00

HEAT 5 SINGLE FIN 20 mins

8.20

HEAT 6 SINGLE FIN 20 mins

8.40

HEAT 7 U/21 SEMI 20 mins

9.00

HEAT 8 U/21 SEMI 20 mins

9.20

HEAT 9 O/35 SEMI 20 mins

9.40

HEAT 10 O/35 SEMI 20 mins

10.00

HEAT 11 OPEN MENS 20 mins

10.20

HEAT 12 OPEN MENS 20 mins

10.40

HEAT 13 OPEN MENS 20 mins

11.00

HEAT 14 OPEN MENS 20 mins

11.20

HEAT 15 O/50 SEMI 20 mins

11.40

HEAT 16 O/50 SEMI 20 mins

12.00

HEAT 17 SINGLE FIN SEMI 20 mins

12.20

HEAT 18 SINGLE FIN SEMI 20 mins

12.40

VINTAGE WOOD EXPRESSION SESSION 30 MINS

1.10

HEAT 19 OPEN MENS SEMI 20 mins

1.30

HEAT 20 OPEN MENS SEMI 20 mins

1.50

HEAT 21 U/21 FINAL 25 mins

2.15

HEAT 22 O/50 FINAL 25 mins

2.40

HEAT 23 SINGLE FIN FINAL 25 mins

3.05

HEAT 24 WOMENS FINAL 25 mins

3.30

HEAT 25 O/35 FINAL 25 mins

3.55

HEAT 26 OPEN MENS FINAL 25 mins